Mimořádná zpráva:
Načítám...
  • Načítám...
>

Co je to virtuální kancelář a jak ji založit?

Ještě donedávna bylo nezbytnou podmínkou pro založení společnosti to, aby byla zaregistrována na konkrétní adrese. To už je naštěstí minulost: v současné době získávají na popularitě virtuální kanceláře, které umožňují provozovat podnikání bez nutnosti mít samostatný sídlo. Navíc za takových podmínek, které jsou pro podnikatele velice atraktivní.

V tomto článku se dozvíte:

  • Co přesně je virtuální kancelář
  • Pro koho je tento typ služby určen
  • Jak se virtuální kancelář zakládá
  • Od koho je nejlepší pronajmout si virtuální kancelář v Ostravě a jaké to má výhody

1. Virtuální kancelář - v čem spočívá a jak ji můžete zprovoznit?

Pod pojmem ,,virtuální kancelář” se rozumí outsourcingová služba, která zahrnuje pronájem adresy, poštovní schránky, faxu a někdy i kancelářských služeb podnikateli pro jeho firmu. Někdy je nabídka služeb e-kanceláře ještě širší - obsahuje také pomoc při zakládání firem a prodej hotových společností. Můžete si tedy vybrat možnosti, které vám nejvíce vyhovují.

Pro koho je virtuální kancelář určena? Pro každého, kdo si chce zaregistrovat společnost s.r.o nebo jinou formu podnikatelské činnosti, ale zároveň chce utajit její adresu. Toto řešení je vhodné pro freelancery a osoby poskytující služby po celé zemi i mimo ni. Umožňuje totiž podnikat na dálku.

Stačí, když se tyto osoby přihlásí u prověřené společnosti provozující virtuální kancelář, podepíší smlouvu a už mohou zaregistrovat svou firmu na její adrese.

2. Virtuální sídlo Ostrava - mnoho výhod za příznivou cenu

Virtuální kanceláře jsou v České republice rok od roku populárnější. Dokonale je to vidět na příkladu společnosti Virtuální sídlo Ostrava , jejíž služeb využívá stále více podnikatelů. Není divu - výhod je opravdu hodně:

Bez nutnosti fyzické přítomnosti v kanceláři - majitel společnosti je v kontaktu se zástupci Virtuálního sídla Ostrava, kteří za něj řeší předem domluvené záležitosti.

Snížení nákladů - odpadají náklady na pronájem samostatného prostoru, což znamená, že podnikatel platí Virtuálnímu sídlu Ostrava pouze za pronájem e-kanceláře. Ceny jsou v tomto případě velmi výhodné: začínají od 320 Kč měsíčně! Platí pouze do konce dubna. Bez akce začíná cena od 400 Kč měsíčně.

Adresa v atraktivní lokalitě - společnost si je plně vědoma, že neexistuje lepší reklama pro firmu než prestižní lokalita na vizitce. Proto svým klientům nabízí virtuální kanceláře umístěné výhradně v nových reprezentativních prostorech situovaných v klíčových částech města s dobrou dostupností.

Základní kancelářské služby - Virtuální sídlo Ostrava nabízí také kancelářské služby, jako je vyřizování korespondence, přijímání telefonních hovorů nebo odpovídání na e-maily.

Podpora při zakládání společnosti - možnost pro ty, kteří uvažují o založení společnosti, ale obávají se s tím spojených formalit. Odborníci Virtuálního sídla Ostrava (Kancelář 29) rádi pomohou se založením společnosti nebo s prodejem hotových společností. To vše samozřejmě legálně, s ohledem na platné zákonné předpisy.

    Pronájem e-kanceláře od Virtuálního sídla Ostrava může podnikateli přinést spoustu výhod. Pokud Vás jejich nabídka zaujala a rádi byste se dozvěděli více, můžete se s nimi spojit telefonicky nebo formou emailu. Ochotně Vám sdělí informace a budou nápomocni v inviduálních požadavcích.



    Kolekci historických vozidel obohatí tramvaj Tatra T3. Na její opravu věnuje Ostrava 5 milionů kč

    Ostrava má po Praze největší sbírku historických vozidel městské hromadné dopravy. Většina z nich je ve perfektním stavu a stále jezdí. Nyní k ním přibude i tramvaj Tatra T3, která v Ostravě jezdila ještě před 30 roky.

    Žáci ZŠ Komenského z Frýdlantu nad Ostravicí předvedli rodičům chemické a fyzikální pokusy

    Odpoledne plné chemických a fyzikálních pokusů si připravili žáci ZŠ Komenského ve Frýdlantě nad Ostravicí. Své dovednosti předvedli rodičům, které do školy pozvali u příležitosti Dne rodiny.

    V Opavě byl nalezen mincovní poklad. Nejstarší ze 102 mincí je pražský groš z doby Jana Lucemburského

    V Opavě byl nalezen mincovní poklad. Jde o nejvýznamnější nález na území dnešního Moravskoslezského kraje za posledních 100 let. Jedinečný je zejména množstvím zlatých mincí, stavem dochování a vzácností některých exemplářů.

    V Karviné se konala náborová akce Policie ČR, studenti prošli fyzickými testy

    Studenti pěti karvinských středních škol dostali příležitost vyzkoušet si fyzické testy, které jsou nutné pro přijetí k policii. Kdo je splnil, dostal rok platný certifikát. Pokud se tedy úspěšní studenti rozhodnou rozšířit řady policistů, nemusí fyzické testy dělat znovu.

    V Porubě se uskutečnil mezinárodní turnaj mládeže v boxu Ostrava 2024

    V Porubě se uskutečnil mezinárodní turnaj mládeže v boxu Ostrava 24. Určen byl mládeži ve věku 11 až 18 let a zúčastnili se ho boxeři i z Německa a Skotska.

    Začala rekonstrukce prostoru před Kulturním domem Frýdek

    Začala dlouho očekávaná rekonstrukce prostoru před bývalým Kulturním domem Válcoven plechu. Místo získá novou dlažbu, stromové aleje i podzemní retenční nádrže. Práce potrvají zhruba do konce roku a vyjdou na necelých 23 milionů korun.

    Hasiči v noci na Bruntálsku bojovali s požárem štěpky

    Včera 19:18 | Celý MS kraj | Libor Běčák

    Co bylo příčinou požáru štěpky uskladněné ve Staré Vsi na Bruntálsku, se snaží od čtvrtečního časného rána zjistit hasičský vyšetřovatel. Oheň hasilo pět jednotek.

    Při nehodě auta s motocyklem v Třinci se těžce zranila motorkářka

    Včera 19:41 | Celý MS kraj | Libor Běčák

    Ke kolizi osobního automobilu s motocyklem spěchali ve čtvrtek odpoledne záchranáři do Koperníkovy ulice v Třinci. Hlášeno tam bylo vážné zranění motorkářky.

    Kalmarsund Floorball Cup vyhrál tým z Horní Suché, noční oslava po příjezdu byla velká

    Kalmarsund Floorball Cup ve Švédsku vyhrál tým z Horní Suché v kategorii B14. Ve velké konkurenci došly daleko i dívky. Ze skvělého výsledku mají radost hráči, trenéři, rodiče i obec.

    Nenechávejte v autech nic cenného. Zloděj během pár dní vykradl 16 vozidel v Ostravě

    Včera 11:43 | Ostrava-město | Tomáš Kořistka

    Dnes máme dobrou zprávu pro majitele vozidel. Ostravským policistům se podařilo zadržet zloděje, který během pár dní vykradl 16 aut. Zároveň je to ale pro řidiče výstraha, aby nenechávali v autech nic cenného, protože právě viditelné věci pachatele přilákaly.

    Biskup ostravsko-opavský požehnal prameny v Karlově Studánce při zahájení lázeňské sezóny

    Včera 12:31 | Celý MS kraj | Karel Soukop

    V lázních Karlova Studánka byla slavnostně zahájena letošní sezóna. Zdejší prameny železité kyselky požehnal biskup ostravsko-opavský Mons. Martin David. V Karlově Studánce se nachází 7 lázeňských pramenů, z nichž nejstarší, Maxmilián, byl objeven již v roce 1780. Léčivé prameny tryskají z hloubky více než 100 metrů.

    Obce by rády, aby zákaz jízdy kamionů přes horský úsek platil celý rok

    Kamionů, které vjíždějí do zakázaného horského úseku v Beskydech, ubylo. Vyplynulo to z výsledků automatického počítání a také policejních kontrol. Přesto však mnozí řidiči zákaz porušují a vjíždějí do úseku, kde pak kamiony na sněhu havarují, nebo silnici zatarasí.

    Dobrovolníci sbírali odpad v části Beskyd

    Turisticky velmi oblíbené Beskydy jsou zase o něco čistější. Stovky dobrovolníků se zapojily do jarního úklidu, který probíhal na mnoha místech. My jsme se byli podívat na Prašivé, Ondřejníku a v Ostravici.

    Dvojici zlodějů policisté zadrželi krátce po vloupání v Havířově

    Včera 7:36 | Celý MS kraj | Libor Běčák

    Na podezřelou dvojici vynášející věci z areálu firmy byli přes linku 158 upozorněni policisté z obvodního oddělení v Havířově-Šumbarku. O chvíli později už byli pachatelé zadrženi.

    Dům v Morávce byl v ohrožení kvůli požáru ohřívače bazénové vody

    Včera 7:26 | Celý MS kraj | Libor Běčák

    Pět hasičských jednotek zasahovalo ve středu před polednem u požáru ohřívače vody do bazénu a garáže rodinného domu v Morávce. Dům hasiči svým rychlým zásahem zachránili, přesto majitelům vznikla škoda za zhruba 700 tisíc korun.

    41 producentů z MS kraje bojovalo se 129 výrobky o značku Regionální potravina

    Regionální potravina 2024. O prestižní, celostátní ocenění každoročně bojují desítky producentů z MS kraje. Letos se jich zúčastnilo 41 s téměř 130 výrobky.